среда, 08. фебруар 2017.

Preporuka knjiga

U današnjem postu ću vam preporučiti neke knjige koje su, po mom mišljenju, veoma inspirativne i zabavne;

1.TRALJAVI POČECI, Megan Makaferti

Verujem da je najteža mislija naći knjigu po mom ukusu, ali ja sam ovim romanom prosto ODUŠEVLJENA! Veoma je realna, pokazuje život onakvim kakvim zapravo jeste. Nije onako klasična tipa; bila jednom jedna tinejdžerka, imala je puno problema, zaljubila se i sve je prošlo divno...A nije ni ono 'shvatila je da taj dečko nije za nju i odustala je bez ikakvih poteškoća'. U njoj sam videla sebe za koju godinu. Ima dva dela koje sam ja pročitala za dve nedelje (1. Deo ima 320 strana, drugi približno toliko). Jedna od retkih knjiga koja me je toliko zainteresovala da je nisam ispuštala.

2. PUT NA PRVI POGLED, Mimi Valović

Zanimljiva knjiga u kojoj se govori o dva potpuno različita karaktera, koji zapravo imaju puno toga zajedničkog i dopunjavaju jedan drugog. Takođe mi se sviđa i njena prva knjiga 'pixie', iako nisam ljubitelj naučne fantastike

3.POTRAGA ZA ODRI, Sofi Kinsela

Šta god da uzmete od Sofi Kinsele, nikako ne možete da pogrešite. Ovde se govori o devojci čiji život nije lak, jer mora da izađe napolje i suoči se sa svojim strahovima.

4.KRIVE SU ZVEZDE, DŽon Grin

Verovatno je većina čitala ili pogledala istoimeni film. Sviđami se jer radnja nije uobičajena, a i stil pisanja je veoma specifičan. Inače, obično mi se hit knjige ne dopadnu.

Kao što rekoh, meni je teško naći odgovarajuću knjigu bez naučne fantastike, ne suviše klasičnu i uobičajenu, ne suviše napornu sa previše opisivanja, pokušavanja da se odrastao čovek 'spusti'  na naš nivo i malkice pretera u tome.... I još mnogo stavki. U svakom slučaju, volim da čitam, dosta knjiga sam pročitala, i da nemam toliko strog kriterijum, verovatno bi u rubrici bilo mnogooo više knjiga :) 

Нема коментара:

Постави коментар